GESTIÓ D'OBRES

 

PROJECT MANAGMENT

 

REDACCIÓ DE DOCUMENTS

Serveis Arquitectura

Despatx d'Arquitectura, Gestió de Projectes, Project Management

Serveis Arquitectura Despatx d'Arquitectura Especialitzat en Reformes Integrals, Projectes d'Obra Nova i Redacció de Documents, ITE, cèdula d'habitabilitat i Certificats Energètics, Serveis d'arquitectura.

Somo una empresa dedicada al món de la construcció i les reformes integrals amb un ampli equip de tècnics professionals que inclou enginyers d'edificació, arquitectes superiors i tècnics i consultors especialitzats, encarregats tant de reformes, siguin de rehabilitació d'habitatges o de locals comercials, reparació de façanes, etc., com de projectes d'obra nova.

Llegir Més
Experts en

ARQUITECTURA ECOLÒGICA

Perquè elaborem projectes personalitzats d'edificis que aprofiten al m & agrave; xim les condicions mediambientals per estalviar el consum d'energètic..

Per a això, recollir de la temperatura, humitat ambiental, velocitat del vent, orientació i radiació solar, etc .; tot allò que pugui col·laborar al fet que l'edifici s'aprofiti d'aquesta energia natural per al seu funcionament, amb el conseqüent equilibri amb el medi natural (menys CO²) i estalvi de consums per a l'usuari.

Llegir Més

Els Nostres Serveis

Des de Serveis Arquitectura, li oferim tots els serveis relacionats amb el món de l'arquitectura i la construcció.

Arquitectura Ecològica

Elaborem projectes personalitzats d'edificis que aprofiten al màxim les condicions mediambientals per estalviar el consum d'energia.

Projectes d'Obra Nova

Comptem amb un equip d'arquitectes, enginyers d'edificació i delineants capaços de projectar i dirigir aquests treballs, amb el suport dels quadres tècnics necessaris. En ell poden intervenir especialistes com els nostres dissenyadors d'interiors o l'enginyer calculista.

Decoració i Arquitectura d'Interiors

Elaboració de projectes personalitzats d'espais interiors, tant en habitatges com en locals comercials per part de la pintora - dibuixant de Serveis Arquitectura.

Mantenimient d'Edificis

Com amb el pas del temps, els diferents elements poden deteriorar-se, diagnosticar els possibles danys i assessorar sobre el tractament més adequat a aplicar.

Rehabilitació de Façanes

Millorar la seva impermeabilitat, el seu comportament tèrmic o acústic per impedir l'entrada de fred molest per als usuaris, generant humitats interiors de condensació, taques a la pintura, insectes en els mobles, etc.

Direcció d'Obres

A més de la direcció executiva, es poden incloure tasques de planificació, contractació, coordinació d'empreses i industrials, control de costos econòmics i financers, etc.

REDACCIÓ DE DOCUMENTS

Tramitem cèdules d'habitabilitat, Certificats Energètics, I.T.E. i més.

CERTIFICAT ENERGÈTIC

Tramitació completa

Tramitem el teu certificat energètic en menys de 24 hores des de la inspecció al seu domicili o local.

CÈDULA D'HABITABILITAT

Tramitem la teva cèdula

Tramitem el teu cèdula d'habitabilitat en menys de 24 hores des de la inspecció al seu domicili o local.

I.T.E. BARCELONA

Realitzem la Inspecció Tècnica de la teva Edifici.

L'objectiu d'aquesta inspecció és tenir un control periòdic de l'estat dels edificis i habitatges.

Contacta amb Nosaltres

Sol·licita el teu Pressupost!

Explica'ns com podem ajudar-te i l'arquitecte es posarà en contacte el més breu possible direcció:

Direcció:

Rambla Badal, 82 Local 1

Contacte

Telèfon: +34 634 147 469

Email: info@serveisarquitectura.cat

SOBRE NOSALTRES

El nostre equip, com tu, sap del cost econòmic d'unes obres ben fetes i de la dificultat que suposa la seva execució, tramitació, etc. Per això volem anar amb tu, recolzar-te en tot el procés i d'aquesta manera poder assolir un nivell qualitat d'acord a les teves expectatives.